Om os

Om Rubberduck

Historien om en tur til mekanikeren på kundens præmisser

Rubberducks mission er at blive Danmarks foretrukne bekvemmelige dækservice.

Vi hedder begge Oliver, og har startet Rubberduck, da vi ser en stor mangel i dækbranchen: service, bekvemmelighed og troværdighed.

Tyre

Hjulskift

Vi kommer ud til dig og skifter dine hjul på stedet. Vi kan også tage din hjul med os bagefter og opbevare dem til næste sæson.

499,-

Inklusiv opbevaring 798,-
Tyre

Nye dæk

Ikke mere slidbane tilbage på dine dæk? I vores dækshop kan du med få klik købe både dæk og fælge.

fra 399,-

Tyre

Serviceeftersyn

Vi foretager autoriseret serviceeftersyn, som giver stempel i bogen. Vi henter og bringer også din bil til værkstedet og retur.

fra 1.999,-

Service, bekvemmelighed og troværdighed

Om det bare var efter et hjulskift til vinterdæk eller det store serviceeftersyn, så kunne vi altid finde på andre ting, vi hellere ville have lavet, end at tage tid fri fra arbejdet, for at besøge mekanikeren. Vi tænkte, at vi nok ikke var de eneste der havde den holdning. Derfor startede vi Rubberduck.

Man køber bil for at få frihed. Men nogle biler ender ofte i tomgang hos mekanikeren. Det er ikke frihed, og det er ikke ønsket for nogle bilejere. Ofte er det faktisk ikke engang nødvendigt at køre til din mekaniker, da de flest problemer omkring dine dæk kan fikses der hvor din bil holder og hvor det passer dig. Det er en stor branche, vi kan ikke innovere det hele på én gang, så vi starter med hjulskift. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at tage fri fra arbejdet og køre ned for at holde i kø hos din lokale mekaniker.

Slip for mekaniker jargonen

Ved ved, at du sikkert hellere vil lave en masse andre ting, end at holde i tomgang hos mekanikeren, når du skal have et hjulskift til vinterdæk. Og vi ved at du hverken forstår eller interesserer sig for, hvornår dine hjul eller vinterdæk er nedslidte eller hvornår dine hjul eller vinterdæk skal afbalanceres. Vi lover, at vores mekaniker ikke forvirrer dig med den store mekaniker jargon - han hilser pænt, udfører dit hjulskift og siger pænt farvel igen. Skulle der være noget galt, er han nøje instrueret i ikke at fortælle detaljeret om forskellen på dækmønsteret ved Goodyear dæk i forhold til et lavpris vinterdæk.

Vi holder mekaniker jargonen internt på vores aftensmøder, så vores kunder ikke skal døje med den. Vores mission er samtidig ikke at forklare jer hvordan krumtappen på bilen fungerer, da det sikkert er volapyk for dig alligevel. Vi vil hellere sikre en høj troværdighed gennem et overlegent serviceniveau, hvor det er mest bekvemmeligt for dig.

Hvad pressen skriver om os

"Slut med lange ventetider og tvivl om prisniveauet."

"Nyskabende app, gør det muligt at bestille en mekaniker lige der, hvor det passer kunden."

"Slut med at køre til mekanikeren."